Zondag 7 januari 2018

Cava vergezeld van een wachtbordje met oesterdegustatie

Uitgebreid buffet van koude vis- & vleesspecialiteiten naar believen, gamba à la plancha, bouillabaisse, …
Kortom al het lekkers dat de zee te bieden heeft.

Halve kreeft gepresenteerd op een sokkeltje van sla,
mango en prinsessenboontjes omringd door een passievruchtensausje
(wordt aan tafel geserveerd, enkel op 8 januari)

Grill-festijn met keuze uit:
Open papillot van Noordzeevis
Côte à l’os, lamskroontje, mini-brochette, varkensrugje, assortiment grillworst
Keuze uit verschillende warme en koude groentecreaties, passende sausjes en brood

Groots dessertbuffet ‘De Zeeparel 2018’
met aansluitend koffie of thee

 
Deze formule kunnen wij u, op 8 januari, aanbieden aan 80 € per persoon,
wijnen en water inbegrepen t.e.m. de koffie. Open bar tot 18h00

Tijdens de Nieuwjaarsbrunch wordt het grillfestijn vervangen door een warm vis- & vleesbuffet. 


Muzikale omlijsting voorzien voor jong en oud


We serveren deze bruisende formule ook voor u op Pasen, Moeder- en vaderdag, 15 augustus en 1 november tegen 65€ per persoon
Enkele muzikale omlijsting met de nieuwjaarsbrunch

 

Cava vergezeld van een wachtbordje

Argentijnse scampi gekonfijt in een infusie van olijfolie en hoeveboter met citroentijm, bloemkoolcrème en champagnevinaigrette

Zeewolf met romige reductie van port, zeekraal en een zalfje van butternut pompoen

Roodbaars “A la Normande”: champignons – garnaal – tomaat, sausje afgewerkt met cider en groene kruiden, aardappelmousseline
of
Symfonie van wit – blauw rund
Chateaubriand & tartaar, dragonsaus & bearnaise, passende groentjes en steak frieten

Dame blanche & Dame noir samen geserveerd, anders bekeken

    Mokka of thee met z’n zoetigheden

 

 



Menu all-in met huiswijnen: 60€ per persoon
Deze menu is enkel te verkrijgen met reservatie.
Graag ook vermelding indien deze menu zonder 1ste voorgerecht is gewenst tegen de prijs van 54€ per persoon.

Cava met wachtbordje

Tijgergarnaal met kerrie dressing en handgerolde couscous,
bladerdeegkrokantje met koriander zaad en kerrie

Surf & turf van zeetong en kalfszwezerik, paddenstoelen en schuimende botersaus

Gegrilde grietbot met rieslingsaus, stoofpotje van asperges en zoete prei, aardappeltaartje afgewerkt met zeekraal
of
Filet d’ Anvers van inlands kalfsvlees met zachte truffelsaus, carrousel van groene groentjes en mini aspergekroketjes

Allumette van tiramisu met sausje op basis van amaretto en salade van seizoensfruit

    Mokka of thee met z’n zoetigheden

 

 

 



Menu all-in met huiswijnen: 60€ per persoon
Deze menu is enkel te verkrijgen met reservatie.
Graag ook vermelding indien deze menu zonder 1ste voorgerecht is gewenst tegen de prijs van 54€ per persoon.

Sprankelende cava  vergezeld van een wachtbordje

Carpacciorolletjes van Schotse zalm met pesto en crème van Toscaanse tomaat, fris slaatje met pijnboompitjes

Gevulde tongfilets mat spinazie en scampi, blanke botersaus afgewerkt met oude wijnazijn en bieslook

Zalm gekonfijt in een infusie van zuivere olijfolie en hoeveboter,  Mechelse asperges, prei en inktvistagliatelle
of
Ierse diamanthaas van Wexford rund, sausje op basis van pinot noir en
jonge dragon, seizoengroentjes en afgewerkt met
een kroketje van shiitake & truffel

Ivoorchocolade met muntparfait en ganache anglaise

    Mokka of thee met z’n zoetigheden

Menu all-in met huiswijnen: 60€ per persoon
Deze menu is enkel te verkrijgen mits reservatie.

Brasserie “De Zeeparel” à gogo

Elke zondagmiddag weekendmenu
tegen 45€ all-in


Ook mogelijkheid voor mosselen, plateau fruits de mer, scampi- en palinggerechten, T-Bone op de grill…

A la carte of in een all-in formule
Eten op terras – Genieten van onze buitenbar - ….

 

 

 

 Sprankelende cava met wachtbordje

Spiesje van gamba en Noorse zalm rustend op een tonnetje van frisse sla met cappellini en zongedroogde tomaat

Surf & turf van pladijs en sint-jakobsoester, gekonfijt witloof en zacht kerriesausje

 
Op z’n vel gebakken kabeljauwhaasje  rustend op een mousseline
van knolselderij en  prei, nantuasausje & trostomaat
of
Inlands tussenribstuk gebakken en versneden zoals côte à l’os, saus harlekijn ( peper- en choronsaus), passende groentjes en aardappel krokettini’s

Noors omeletje met vanille-ijs, biscuit, fruit en merinque, frambozensausje

Mokka of thee met z’n zoetigheden

Menu all-in met huiswijnen: 60€ per persoon
Deze menu is enkel te verkrijgen mits reservatie.

 

 

 

 Bruisende cava met wachtbordje

Salade gourmande met Noorse gerookte zalm, Zeebrugse garnaal, gamba en ganzenlever vergezeld van een krokant broodje met gesmolten brie en kruiden

Sint-jakobsvrucht en scampi in de schelp, truffelpuree, prei en vierkazensaus gegratineerd zoals vroeger

Gegrilde roodbaars met blanke botersaus aardappeltaartje met rozemarijn, zeekraal en gedroogde tomaat, groentespaghetti
of
Ardense hindefilet ‘Grand Veneur’ spruitjes, witloof, cox appel en kruidenpeer,
aardappelkroketjes met toets van hazelnoot en amandelen

Tarte tatin met calvados,room en verrassend roomijs

Mokka of thee met z’n zoetigheden

Menu all-in met huiswijnen: 60€ per persoon
Deze menu is enkel te verkrijgen mits reservatie.